-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

PUST


Pustne kostume najraje izdelujem kar sama. Taki, doma narejeni, so eden mojih najljubših spominov na lastno otroštvo in veliko mi pomeni, da lahko svojim otrokom naredim to veselje. Za izdelavo poskušam uporabiti čim več stvari, ki jih že imam doma, nato pa z detajli dodelati celoto.

Najbolj ponosna sem na družinsko masko TAČKE NA PATRULJI - Riki, Bron, Maršal, Zuma in Roki, saj vsak od kostumov vsebuje precej dobro premišljenih malenkosti (več na fotografijah in opisih v povezavi).


Harry Potter


Zane - beli NinjagoKostum GASILCA sem izdelala kar dvakrat. Res lep (klik) mi je uspel z recikliranjem oblačil in dodatkom odsevnih in rumenih trakov. Gasilni avto je zelo priljubljen tudi izven pustne sezone, gasilnik pa se mi še zdaj zdi ena od mojih bolj posrečenih rešitev.


Gasilsko uniformo sem izdelala tudi iz dežnega kombinezona, na katerega sem nalepila srebrni power tape in rumen washi trak.


DINOZAVER je kostum, ki se je bolj kot v pustnem času, mala šema nam je takrat namreč zbolela, izkazal skozi vse leto oziroma kar čez več let. Jopi z našitimi dodatki sta med njihovimi najbolj nošenimi oblačili še danes (le lastniki se menjajo), rep je idealen za divje igre bratcev.


VITEZ oziroma PRINC je najlepši kostum, kar sem jih izdelala.


Ker sta prva dva fanta rojena tik pred pustnim časom, kostumov v prvem letu svojega življenja nista imela. Tako je bil naš R edini dojenček - pustna šema. Oblačila, ki jih je že imel, sem z nekaj dodatki spremenila v kostum za malega ZAJČKA.


BACEK JON / OVČKA - daleč najbolj prikupen kostum.

Priskočila sem na pomoč svaku in mu sešila kostum TINKA POLOVINKA (saj poznate to Bitenčeva pravljico?).


Zajčji kostum sem nadela tudi sama. Morda poznate ZAJČKA ZLATKA A. Rozmana Roze? Namesto koška sem si nadela kar nosilko z malim zajčkom :)


Čisto moj prvi otroški kostum je bil DOPPLERJEV POJAV. Zamisel je bila seveda moževa, sorodniki in prijatelji pa so ugibali, ali je morda zapornik, črtna koda ali Beetlejuice. Hm ...Vseeno pa to ni bil najbolj nenavaden kostum, kar sem jih izdelala. Nekoč, še v študentskih letih, smo bile s prijateljicama jedilni pribor. Ne spomnim se več, katera od njiju je bila žlica in katera nož, jaz sem bila zagotovo vilice :) Vsekakor bolje oziroma bolj prepoznavno kot Dorothy iz Čarovnik iz Oza (ja, dejansko imam rdeče lakaste petke!).

Upam, da se vam je kateri od predlogov zdel uporaben ali pa da je rodil kakšno novo idejo. Želim vam obilo veselja pri načrtovanju, izdelavi in nošenju pustnih kostumov. To je tisto, kar šteje! ;)


QuickEdit

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate