-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Julia Child, francoska kuharica - pustni kostum [NAREDI SAM]


Blaženi čas, ko otroci še nimajo želja za pustne kostume! Našo najmlajšo, lani še dojenčico, smo tako oblekli v Julio Child. Malo za hec, malo zato, ker smo vse reciklirali, malo tudi, ker smo lahko uporabili A ljube kuhinjske pripomočke.

Kakšne prve kostume sem izbrala fantom? P je bil Dopplerjev efekt, D dinozaver, R zajček. To leto pa so bili liki iz Star Wars - Darth Vader, Luke Skywalker in Yoda. Oh, kje so časi Tačk na patrulji!

Naše ostale kostume lahko najdete na tej povezavi.

 
Za kostum slavne kuharice sem reciklirala že reciklirano majico in iz nje naredila krilo (z enostavnim patentom na vrhu, spodnji rob je ostal od majice). Enostaven predpasnik sem sešila iz manjšega pravokotnega kosa belega bombaža (dimenzije: toliko, kot se je izšlo) in dodala trakove. Na bodi z ovratnikom sem našila ogrlico - del te, saj sem imela le nekaj belih plastičnih perlic ter 'priponko', znak  kuharske šole L'école des trois gourmandes. Predlogo sem dobila tu. Na okrogel kos bombaža sem s svinčnikom prerisala črke, jih izvezla z rdečo in modro prejo, na izvezen krog s sprednje strani prišila še enega in zašila naokoli. Neizvezen krog sem prerezala na sredini in skozi dobljeno odprtino obrnila priponko. Tako sem dobila notranje šive, lahko pa bi le obcikcakala (ali naredila aplikacijo), a se mi je blago precej cefralo in nisem upala. Krog sem prelikala in prišila na okrogel kos rdečega filca. (Odprtine za obračanje nisem zašila, saj ni potrebno) Tako našitek kot 'ogrlico' sem na bodi nežno prišila, saj sem oboje kasneje odstranila in ga je A nosila še naprej.
Oblekla sem jo v ujemajoče hlačne nogavice. Z nekaj ostalimi pripomočki, silikonskim čopičem (ljubezen vseh mojih dojenčkov; pazite, ko dobijo zobe), malo metlico za mešanje, kuhalnico (majhne so odlična grizala), loncem in seveda knjigo Mastering the Art of French Cooking, naša se kar sama odpira pri Beef Bourgignon, je naša mala kuharica zaživela v novi vlogi. Pa dober tek!



PS: Seveda sem se ji pridružila :)




QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate