-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

BATMAN - enostaven pustni kostum [NAREDI SAM]


Do kdaj so vaši najstniški fantje še želeli obleči pustni kostum? Midva sva se lani z našim takrat novopečenim najstnikom odločila za enostaven kostum Batmana, ki brez večjih posegov le-to neha biti. Po najstniško torej :) .

Na črn pulover s kapuco sem nežno našila aplikacijo iz rumenega in črnega filca. Sličico sem našla na internetu. Masko sem naredila po istem kroju kot tisto za kostum Ninjaga, le da sem dodala ušesca. Vedno, če se le da, pri šivanju filca, izrežem samo en sloj, nato pa tistega prišijem na večji kos drugega filca in šele nato izrežem. Tako nimam nobenih težav z ujemanjem dveh slojev (kar pa mogoče ni splošen problem, simetrije in striženje niso moja močna točka). Ne pozabiti na elastiko, ki jo je seveda treba vstaviti med oba sloja). Poiskala sva še plašč, ki smo ga iz stare rjuhe naredili za Darth Vaderja, črne hlače in rokavice. 

Plašč se je seveda potem "pozabil" doma in ni prišel v šolo, ker, oh, kako hitro zrastejo ... Aplikacijo sem kasneje odstranila (zato nežno šivanje) iz puloverja, katerega še vedno nosi.








 

QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate