-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

DIY šumniki - magnetne črke


Še koga tako moti, da v setih različnih magnetnih črk ni šumnikov? Mi smo si prav na hitro naredili svoje. Zdaj se lahko končno vsi podpišemo na hladilnik ali tablo ...


Magnetnih črk v zadnjem času niti nismo prav veliko uporabljali, smo pa pospravljali in našli že pripravljeno vse za izdelavo manjkajočih - šumnikov. Črke sem, kolikor so jih nekoč slučajno imeli na zalogi, kupila v Rayherju, strešice mislim, da so iz Antusa. Lepila sem jih s silikonom, nato pa pobarvala z akrilno barvo. Na zadnjo stran črk sem nalepila manjše kose samolepilnega magnetnega traku. Tako preprosto je bilo, naš set magnetnih črk pa je končno popoln.




V škatlo adventnega koledarja (že ob nakupu sem računala na to možnost uporabe) sem nalepila listke s črkami za lažje pospravljanje in sortiranje magnetkov. Pred šumniki smo, kot vidite, uporabljali male tiskane v-je. Je že čas, da jih odstranim s škatle :)

So sicer domače magnetne črke primerljive kupljenim? Ne. Vsekakor jih odsvetujem vsem, ki imate mlajše otroke, ki še veliko nosijo v usta, saj nalepljeni magnetki, morda pa tudi strešice, ne bodo zdržali tega. Magneti so ob zaužitju sicer izredno nevarni. Zelo verjetno se izdelava celega seta ne splača tudi s finančnega vidika.








QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate