-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Naše mame ...



Katera je (bila) vaša najljubša kreacija vaše mame namenjena samo vam?

Moja je bila definitivno plašček iz ostankov rokavov pri skrajševanju puloverja. Ali pa maska za bonbon sladka melisa. Neee, kar cela Barbi hiša iz kartona (v katero sem sama napeljala potem tudi razsvetljavo, ha!) ...

(Ampak tistih dveh štrikanih modelov, fantka in punčke iz Burde/Sabrine/Sandre ... pa z bratom nisva uspela nažicat. Ju je kdo drug? :) ) 


Česa mislite, da se bodo spominjali pa vaši otroci?

QuickEdit

You Might Also Like

6 komentarjev:

  1. Imela sem privilegij, da je moja mama šivilja, zato sem imela vse doma narejene oblekice, krilca, hlače... Vsi pustni kostumi so bili doma narejeni. Malo strasti sem podedovala po njej, saj sem sama že pri petih letih šivala oblekice za svoje punčke, barbike in pliškote. Posledice so bile izgubljene šivanje in luknje v najnovejših kosih blaga. Sicer mama ni bila preveč huda, ker je vedla, da me je ona naučila šivat in je delno kriva za šivilske vragolije :) Ja to so bili čudoviti časi!

    http://knjigoljubka.blogspot.si/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super :) Tudi jaz sem delala oblačila za punčke, ampak iz materialov, ki jih ni bilo treba šivati - neke svoje hlačnenogavice (najlonke, ampak so bile precej čvrste), nekoč pa sem iz nekega kosa blaga (žameten izgled), ki je, ups, urezan čakal, da postanejo moje hlače izrezala brezrokavnik za Kena (ravno na riti sem se lotila blaga :)

      Izbriši
  2. Mama mi je sešila dve krilci. Kril nisem pogosto nosila, je bil pa to obvezen del oprave, ko sva si z mlajšim bratom navila glasbo in plesala po dnevni sobi. Takrat je moral krilo obvezno imeti tudi on, hahahaha. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha! Zabavno! :) Moj mlajši brat se je moral pa z barbikami igrat :P

      Izbriši
  3. Glede šivanja imam pa jaz lepe spomine na mojo staro mamo, ki mi je izdelala oblekce za punčke. Izdelala je tudi nekaj prav podobnega za eno barbiko, kot je na fotki v objavi, in to v zelo podobni barvi! :) Tudi kostume za pusta smo imeli vse doma zašite in še danes ona skrbi, da nimamo luknjastih oblačil. Generacijo moje mami je ta nadarjenost preskočila, mene je oplazila in zdaj računamo na pravnuke. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Moja mama ni šivala in štrikala, je pa zato babica, ki mi je šivala kostume za pust, pa svetleče oblekice za moje barbi punčke in seveda štrikala puloverje in kapice zame. Najljubše ustvarjanje z mamo pa so bili okraski za novoletno jelko iz plastelina, ki sva ga zvaljali in izrezali z modeli za piškote. In pa delanje herbarija. To sem oboževala :)

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate