-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Prirejanje z igro Spomin - abeceda


(Tudi) Z D-jem se zadnje čase veliko pogovarjamo o glasovih oziroma začetnih glasovih besed in o črkah. V prepoznavanju je kar dober, tudi črk pozna nekaj - "U" je njegova specialiteta, P si pa ravno te nikakor ne more zapomniti in kar naprej sprašuje bratca :) . Poiskala sem igro Spomin - abeceda. Pred več kot petnajstimi leti se je znašla na podstrešju mojih staršev, izdelali pa so jo varovanci lokalnega Varstveno delovnega centra. D je prirejal sličice in črke oziroma bolj črke med seboj. Nič posebnega, ampak ravno prav zahtevno zanj.

Tako igro lahko izdelate sami iz kartona ali katerega drugega materiala. Meni je samo žal, ker se na naši ne da izbrisati črk ob sličicah, kar bi prišlo prav v naslednji fazi.


QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Zelo luštna igra. Si kar predstavljam, da bi bila všeč tudi moji hčerki. Tiste črke, ki se jih ne da zbrisati, lahko prelepiš z nalepkami ali čim drugim, samo prej preveri, da se ne zalepi preveč in se jih bo dalo odstranit, ne da bi se igrača poškodovala. Po mojih izkušnjah se dobro obnesejo washi trakovi, samo ne smejo bit preveč prosojni. Ali pa koščki scotch selotejpa, ki jih premažeš z edigsom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, seveda, washi bo prava izbira! Najlepša hvala ! :)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate