-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Copatki za posebno priložnost


Nisem imela namena šivati, ampak malega R-ja nisem imela kaj obleči in potem se je prikradla ta zlobna ideja o tako lepih copatkih, ki bi vse povezali ... Ah. Poiskala sem brezplačen kroj (ki je slab, mi je bilo potem žal, da nisem kupila tega), uničila še eno (telovnik, zanič fotografija) svoje krilo (tokrat nedodelano, iz tečaja; lépo bi bilo, če ne bi vmes shujšala, za popravljanje je preveč komplicirano), še malo bolj razrezala svoje uničene lanene hlače in svojim copatom, ki so se hitro izkazali kot zelo nepremišljen nakup, odrezala gumba (plastična, čeprav morda izgledata lesena). Lan sem utrdila s centilinom, nato pa res previdno šivala po navodilih in temeljito razlikala vse šive (pomembno!). Pod gumba sem skrila ježke. Zadovoljna sem z rezultatom, čeprav sem se kar namučila in podplat notri ... kaj pa vem, naslednjič res kupim kroj ... No, pa gumba naredita svoje <3 .







Takole smo uštimali fantiča ... Levi bodi je rezerva, ki nam, khm, žal ni prišla prav, bo pa za kdaj drugič, ko ne bo treba kravate. Pod copatke smo seveda obuli tople nogavičke (več slojev :-P ). Boter je rekel, da je kot iz Neckermanovega kataloga :)

QuickEdit

You Might Also Like

6 komentarjev:

  1. Bravo! Občudujem ustvarjalne ideje, še bolj pa to, da je ustvarjalne energije vedno več!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma daaaaaj!!! Prelepo si tole scumprala, mojstrica! Po moje je copatke prislo pogledat poleg angela varuha se na tisoce drugih, ker so bozanski. Tvoj svet je pa res ringaraja :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. No, no, daj daj ... :P Je pa res, glede mojega sveta, ja, ringaraja :)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate