-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Dojenčkov obroček - obešanka


Zvonček smo zamenjali z obročkom, ki je namenjen spodbujanju poseganja in prijemanja (sicer pa zanj velja vse, kar velja tudi za zvonček). Po mojih izkušnjah, je bolje, če uporabimo malo večji obroček, premer R-jevega je 10 cm, saj ga otroci lažje primejo. Pomembno je, da obroček obesimo na elastičen trak (lahko kombiniramo neelastični in štukamo potem s kakšno elastiko), ki mora biti dovolj dolg, da lahko otrok potegne obroček vse do ust (in v usta - nagrada :) ). Ponudimo ga v starosti 12 do 16 tednov (oziroma po presoji).



Podobne obročke lahko kupite tudi pri Didu.

_____

Montessori mobili I.
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Sanja,
    lepo si to skombinirala, obroček z zvončkom, ideja (zvok in otip) in izvedba (lepo zašita zanka za obroček). Naša punca pa je pred minutko dobila svojo verzijo po tvoji ideji - mam gumijast obroček za grizenje (premer kakih 7 cm, ni lesenega pri hiši) in navadna tanka elastika, zelo neestetsko navezano nad košaro za voziček. Komaj čakam jutro! Do zdaj ji je obroček vedno padal iz rok, je še malo težak zanjo, če sem ga pa obesila, je bil pa predaleč od ust. Elastika je super ideja, hvala!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super :) Nič moje, montessori... Neestetskih mariant smo že kar nekaj imeli, tako da mislim, da je bil res čas za kaj lepšega... Super se obnese pa tudi takole http://zogiceinkravate.blogspot.si/2014/09/doma-narejeno-darilo-za-dojencico-in.html - lep satenast trak (zašita li privezan) potem pa samo zgoraj zanka za elastiko, pa elastiko samo na vrh...

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate