-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Prve "prave" Lego kocke


K hiši so počasi začele hoditi Lego kocke, tiste za 6-12 let, celo 7-12. Najbrž ne rabim izgubljati besed s tem kako zanimive so bile - sestavili smo jih odrasli, nato pa sta se igrala, dokler vozila niso preveč razpadla, na kar pa ni bilo treba prav dolgo čakati. Ne samo sestavljanje, tudi igra sama je bila frustrirajoča ... Škoda ... Sicer smo že pred časom kupili vedro "klasičnih"(primerne od četrtega leta naprej), pa niso tako zelo klasične, kot sem si predstavljala (v mojih časih so bile drugačne) ... Potem pa je mož našel prave ... Lego Juniors, primerne za otroke med četrtim in sedmim letom. P sestavlja praktično sam, kadar se mu zatakne je običajno dovolj, da se ga spomni, naj le malo bolj skupaj stisne koščke, pri iskanju pa mu pogosto pomaga D. Škatlo s kockami si rada vzameta oba, D bolj brska in sem pa tja kaj sestavi, P sestavlja nove stvari (nove=tiste, ki niso iz navodil) in z navodili popravlja podrte.

Fotografirala sem sestavljanje drugega kompleta (prvi), enega smo našli v E. Leclercu, drugega v Muellerju (glej prvi komentar). Za še kakšnega bomo pisali Miklavžu oziroma namignili dobrim možem naših sorodnikov (bomo tako vsi bolj zadovoljni). Upam, da tudi vam pride prav.



QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Gasilci so v bistvu iz Muelerja, ki ima tudi sicer več izbire (cene so tam tam). So pa imeli (vsaj takrat ko sem jaz kupoval) več različnih modelov enega za drugim, tako da je bilo potrebnega nekaj brskanja.

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate