-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Nizanje plastičnih dudk


Zadnjič sem brskala po podstrešju mojih staršev in našla nekaj plastičnih dud. Se jih spomnite? :) P-ju so se zdele strašno zabavne in ponudila sem mu jih z iglo za gobelin in vrvico. Rad jih je nizal, kasneje pa sem ga zalotila pri kobacanju z eno od dud v ustih. Si je dal duška, še za nazaj ;) 



QuickEdit

You Might Also Like

4 komentarji:

  1. Seveda se jih spomnim :) Sanja, všeč mi je, ker znaš prav vse, ampak čisto vse uporabiti pri otroških dejavnostih. Ena takšna objava lahko sproži pravi plaz idej v stilu "kaj je pa na našem podstrešju in bi lahko uporabili"? (Sicer podstrešja nimamo, je pa zato klet.. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, počakaj, v naslednjih nekaj dneh pride na vrsto še nekaj starih stvari. Sicer pa ja, na omari nekaj delov starih nerabljenih lesenih ribežnov čaka, da jih dobro operem, pa zjutraj sem študirala, kakšna škoda je, da plišaste igrače mečem stran (ne prenesem jih, jih tudi malo dobimo, pa vseeno), ko bi pa lahko uporabila polnilo ali pa blago za kaj drugega :P Tako da ja, vse ima svoj potencial, definitivno ;)

      Izbriši
  2. Jaz se jih tudi spomnim!:) Res hecno, kako kakšno stvar za dolgo pozabiš, zdaj ko sem jih videla na sliki se mi je pa kar nekaj novih spominov glede tega odprlo! SUPER:) Za nizanje so pa tudi popolne:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) Tole nizanje je bilo že kar malo prelahko, sicer pa komaj čakam, da jih ponudim malemu s kosmato žičko...

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate