-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Gibanje roke v horizontalni ravnini


O horizontalni natikanki sem že pisala. Ponudila sem jo še enkrat kasneje, s primernejšimi obročki (lepše gredo v roko).






Navdih za materiale občasno iščem tudi po raznih spletnih trgovinah (z montessori materiali). Tokrat pa niti nisem iskala, saj me je iz lepega prešinilo, da sem že kar dolgo nazaj ogledovala pladnja s pregrado (s ploščkom, z žogico). Bilo je ravno po pospravljanju "the" omare, omare v kateri shranjujem materiale, igrače itd. in imela sem res dober pregled nad zalogo. Pograbila sem dve škatli skoraj enakih mer in zadnje koščke lepenke. V en kos lepenke sem naredila zareza za žeton in ga z Mekolom prilepila med škatli. Povezavo sem učvrstila s pleskarskim lepilnim trakom in okrasila z nekaj washi trakca. Ker je vstavljanje žetona še pretežko za D-ja, sem razmišljala naprej. Drugi, res zadnji kos lepenke sem zožala na širino škatel (lepenka z režo za žetone je malo ožja), ga po sredini prerezala skoraj do konca in prepognila na pol. Skozi obe plasti sem izrezala luknjo za pinkponk žogico in ju z Mekolom zalepila skupaj samo ob robovih. Tako se lahko lepenka z luknjo za žogico kot nogavica natakne na med škatle fiksirani kos lepenke z režo za žeton. Res gre na trdo, a je stabilno in funkcionalno. Robove lepenke z luknjo za žogico sem malo za zaščito in malo za okras oblepila z washi trakom. Šele naknadno sem ugotovila, da je luknja malenkost prevelika in da bi bilo smiselno narediti manjšo, da bi žogico potiskal skozi, vendar bi bilo to najbrž težje izvedljivo, saj je lepenka veliko lažja od lesa (kot je v originalu) in bi se ob pritisku vse skupaj kar zapeljalo naprej. Vseeno mi ni dalo miru, potem pa sem ugotovila, da lahko poleg ponudim tudi eno izmed zrnatih vrečk (tista z lečo se je zdela najbolj primerna odprtini) in tako dobimo tudi nekaj potiskanja. Rešeno torej! :)






QuickEdit

You Might Also Like

3 komentarji:

  1. Tile obročki zgledajo super! Mi bi tudi meli take :) Ampak, če prav razumem, niso tako fini za v roko? Valentina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nene, ti so boljši, tisti roza so preveliki (težko je naciljal luknjo, ker je kar velik obseg obročka in majhna luknja). Tile so iz tistega žičnatega labirinta iz Ikee. Najbrž se podobno najde tudi v kakšnih setih za natikanje...

      Izbriši
    2. A res? Sploh jih nisem prepoznala. :) No, odlično, potem jih že imamo na zalogi! HVALA! Imejte lep vikend! Valentina

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate