-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Pomivanje oken


Med pripravljanjem in (pre)urejanjem P-jevih polic s pripomočki za skrb zase in dom, ki mi že nekaj časa ne dajo miru, sem se spomnila na to simpatično in čisto delo s katerim sem se pred dvema letoma srečala na Programu za otroke in starše, kamor smo radi hodili. Pobrskala sem za pripomočki, počakala na primerem čas in mu pokazala, kako lahko sam očisti okna. Prvič, res prvič je (z rokami na stegnih, mojem navodilu po trenutnem navdihu) počakal, da sem predstavitev izvedla do konca (bravo!).

Najraje je seveda šprical.




 Delo z brisalcem je bilo nemogoče ujeti na spodobno fotografijo. 

V vedru brisača, pršilka in brisalec za tuš.
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Živjo Sanja!

    Odlična dejavnost za doma. Okna so tako vedno čista:) Tudi pri nas je vedro za čiščenje oken stalno prisotno ob oknu. Običajno jim je špricanje od vsega najbolj všeč, sploh na začetku. Mi imamo poleg brisalca, velike brisače in pršilnika, še majhno krpico (rokavičko) s katero se lahko obriše odvečna voda na oknu...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala ja. Zdaj se sliši strašno logično, mi je bilo pa tako predstavljeno - da se potem z brisačo pobriše. V živo se spomnim... Ampak ja, definitivno bo naslednjič v vedru še rokavička! :)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate