-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Odtiskovanje čipke v plastelin


Plastelin imajo fantje vedno na voljo na policah. Uporabljali smo ga že na mnogo načinov, kupljenega in domačega, a mislim, da je tale moj novi (daaaleč) najljubši ...



Razvaljali smo plastelin. Ko je dosegel premer kvačkanega prtička*, smo le-tega položili nanj in ga vtisnili z valjanjem. Ob odstranitvi prtička sta fanta očarana zadržala vdih. Plastelin sta večkrat pregnetla in vtisnila lepe vzorce s pomočjo prtička, nato pa tudi izrezovala posamezne kose. 



Od tu.

* Saj vem, toliko dela, potem pa mažemo prtičke s plastelinom. Prav tega sem dobila od hvaležne pacientke. Takoj sem vedela, kaj bom z njim in resnično sem se ga razveselila. Če ne bi šel v posodo s plastelinom, bi šel (za vedno?) v škatlo s podobnimi predmeti, saj prtičkov in podobnih reči sicer ne uporabljam, in nanj bi pozabila.

QuickEdit

You Might Also Like

4 komentarji:

  1. Čudovita ideja! (In čas, da potegnem en podoben, od lanske selitve čisto pozabljen mini prtiček iz omare...)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uuu, samo ideja za tiste domove, kjer so tapravi prtički dejansko v uporabi (in ne v omari) - kaj pa papirnati, tudi tisti bi verjetno bili prav lepo uporabni za odtise v plastelin?

    OdgovoriIzbriši
  3. Se bojim,da bi se ti prticki ob stiku z vlago natrhali in razpadli.Res so obcutljivi,sem se naucila pri voscilnicah :) Sicer na to pomislila tudi sama.Pa najhuje bi bilo,ce bi delcki papirja ostali v plastelinu...Mogoce poskusim na enem koncku,ce ne pozabim ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se pa prticek ni zapacal,po moje,ce ne pustis,da se vse zasusi,ga lahko operes in potem spet na policko...

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate