-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Ustvarjalno leto: pregled knjige in igra z najboljšimi vrtavkami


Knjigo Ustvarjalno leto, ki jo je napisala Sandra, avtorica bloga Navihančki, sem naročila že takoj v predprodaji. Idej za ustvarjanje in igro mi sicer ne primanjkuje, a se mi je zdela odlično darilo. Saj veste, za takrat, ko te kakšno vabilo preseneti in res ne želiš priti na rojstnodnevno praznovanje z vrečko sladkarij ali samo-da-je igrač. Ok, pa nujno sem morala vsaj maaalce pokukati vanjo ;) Potem, ko smo prvo knjigo podarili, sem naročila še dve in nobena od njiju ni več zapakirana ...

Še eno od njiju smo podarili, drugo pa sta fanta zahtevala (!) zase. Knjigo sta najprej dobro pregledala. Strašno fino se jima je zdelo, ko sem jima povedala, da tole dekletce iz fotografij, in njeno mamo tudi, poznata, da sta se nedolgo nazaj igrala z njo. S prsti sta se sprehajala po čudovitih fotografijah, kakšnih smo pri Sandri že tako vajeni. Na vse sta pokazala, vse bi želela preizkusiti. Odločili smo se za vrtavke (tako smo jih poimenovali mi, Sandra jim reče drugače), ki so P-ja tako navdušile, da se je odločil, da jih (čez štiri mesece) prinese na praznovanje rojstnega dne v vrtcu. Knjiga ni samo super "meni" za otroke. Navodila so napisana izjemno preprosto in jasno. Priprava dejavnosti ali izdelava kakšne igrače zato hitreje steče, tudi ob prisotnosti otrok, ki bodo najbrž listali naprej in si še stokrat, no, vsaj devetinpetdesetkrat premislili.



Objava NI sponzorirana. Knjigo, knjige, sem (in gotovo kakšno še bom) kupila tudi zato, ker sem enostavno želela podpreti Sandro in njeno delo - ne zgolj knjigo, ampak predvsem blog, ki ga že dolgo rada berem. Ob vsem, kar sem tam, od nje, že dobila, nakup ni bil vprašanje ampak moralna dolžnost. Taka, vesela, prijetna dolžnost. Toplo priporočam :) V tem tednu, od 17. do 21. oktobra, pa lahko knjigo naročite brez poštnine.







PS: Seveda nismo mogli zapreti knjige po samo eni dejavnosti ;) Dobite jo tukaj ;)

QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate