-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Slikanje na platno za dojenčke


R-jeva botra sta postala starša in želela sem jima podariti nekaj, kar bi nastalo z vsaj nekaj R-jevega sodelovanja in bi bilo vsaj približno uporabno.


V Tediju sem kupila manjše platno, z washi trakom oblikovala in oblepila motiv. Poiskala sem večjo vrečko in vanjo, skupaj s črno akrilno barvo, pospravila platno. Dobro zaprto vrečko sem prepustila R-ju. Malo je res pomagal razmazati barvo, veliko pa je ostalo meni. Ko sva vsaj približno pokrila celo platno s plastjo barve, sem platno dala iz vrečke, pustila, da se je (vsaj malo) posušilo in odstranila trakove. Z rezultatom sem zadovoljna, upam, da bo všeč tudi mali S. Priložila sem še mehko ropotuljico in jo zaradi boljšega občutka, nimam še izkušenj z akrilnimi barvami, zavila v kos paus papirja, preden sem jo z darilnim trakcem privezala na platno.

Veste zakaj ravno črno-bela? Preberite si tukaj!





<3
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. sAnja,ti si res ena zlata duša! Mene vedno znova ocaras z idejami, ne dvomim, da je bil tak odziv tudi pri obdarovanki(nih starsih).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja, je kar lepo izpadlo, ja ;) Tole mi je res uspelo, čeprav vmes nisem bila prepričana, kako bo šlo. Si je kar treba upat ;)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate