-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Lepljenje s čopičem oziroma lopatko za lepljenje II.


Maja, v prvih tednih dopusta, sem se lotila pospravljanja Omare. Omara je skladišče. Skladišče vsega, kar vidite na mojih fotografijah (ok, ne, otrok ne zapiram vanjo :) ), kar še boste videli in česar ne boste nikoli videli. Se širi in razteza in zaseda vedno več, hm, no, omar. Med pospravljanjem sem si kar nekaj materialov in pripomočkov zložila na stran, v upanju, da jih čim prej uporabimo. Ena tako načrtovanih dejavnosti je lepljenje s čopičem oziroma lopatko za lepljenje. Barvni papir sem že imela narezan. V lonček z navojem (od prstnih barv iz Muellerja, odličen je) sem dala nekaj K-Eurofix lepila (ja, še obstaja). Na pladenj sem položila podlogo za lepljenje (plastificiran papir), lopatko za lepljenje (Tedi), manjši kos belega papirja in gobico za čiščenje podloge za lepljenje. Praviloma bi morala priložiti še suho krpico, s katero bi pritisnil nalepljeni listek (tako roke ostanejo čiste v primeru, da bi bilo lepila preveč). Se ne spomnim, sem takrat pozabila nanjo ali je namerno nisem pripravila. Otroci, ne glede na to, kolikokrat predstavim material, suho krpico (v bistvu obe) radi (po svoje) uporabijo za čiščenje čopiča

Po predstavitvi je D z veseljem pričel lepiti in se je k materialu večkrat vračal. Vzel si ga je tudi P. Njemu sem material predstavila že pred časom.

Mogoče kombinacija K-Eurofix lepila in lopatke ni najboljša izbira, saj se lopatka malo preveč upogiba. V atriju imam poleg tega lepila navaden čopič, ploščat z belimi ščetinami, in gre lepo. Je pa lopatka super v kombinaciji z Mekolom, a je le-ta zoprno tekoč. Lopatko sem, kljub vsemu izbrala, ker je enostavnejša za čiščenje in ni take škode, če jo otrok pozabi oprati, kar je pomembno, če ima otrok vedno dostop do materiala (in če mami zmanjkuje rok).




QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate