-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Pereščkasti črno-rdeče-beli mobili


Pereščke sem pred leti slučajno zasledila na fotografiji, ki jo je znanka objavila na Facebooku. Za idejo, ki se mi res zdi fenomenalna, se ji zelo lepo zahvaljujem :) Črne, bele in rdeče pereščke sem v eni od trgovin z ustvarjalnim programom kupila pred D-jevim rojstvom, a mobil takrat nisem naredila, žal. Prejšnji mesec sta kar dve moji prijateljici, obe odprti za Montessori navdih, postali mami, ena prvič, druga tretjič. Nisem se mogla upreti sili, ki me je vlekla k ustvarjanju (pa ne samo tega) in nastali so (tudi) pereščkasti črno-rdeče-beli mobili.


 

Vrbi sem odrezala dve vejici, ju zvila v obročka in zalepila s silikonskim lepilom (vroča pištola). Na vsak perešček sem kanila kapljico silikona in vanjo potopila laks. Pereščke na laksu sem privezala na obročka, iz zgornje strani pa sem prilepila še tri kose laksa in jih zvezala skupaj v zanko (za obešanje).
Mobili so zelo lahki, pereščki se ves čas nežno zibajo. Jaz in mami smo zadovoljne, na komentarje deklic pa še čakamo :)
                             

Če se sprašujete zakaj ravno te barve - dojenčkom se vid še razvija in sprva najlažje razločijo močne kontraste. Več o mobilih si lahko preberete na tej povezavi.
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

 1. Pozdravljena,

  a mi lahko zaupate v kateri trgovini ste kupili pereščke, sem jih že nekaj pregledala in ne ne najdem predvsem črnih in belih. Če imate kaj na "zalogi", odkupim od vas:)
  Lp
  Tina

  OdgovoriIzbriši
 2. Hvala za odgovor in info. Grem takoj v akcijo. Hvala tudi za idejo:)

  OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate