-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Zrnate vrečke in škatla z luknjami


Te sem videla, ko je bil P  D-jeve starosti in ne morem verjeti, da so se mi zdele prezahtevne za izdelavo. Porabila sem namreč kake pol ure s tem, da sem zaradi merjenja "na oko" in katastrofalno slabega predvidevanja izgubila precej časa. Vedno rečem, da naslednjič pa z metrom in ta "naslednjič" se nikoli ne zgodi. Naredila sem vrečke, jih obrnila in ker sem želela piramidasto obliko, sem zgornji rob premaknila za 90°. Razumljivo? Zgornji rob sem zašila do dveh tretjin, nato pa z lijem vrečke polnila z zeleno lečo, ajdovo kašo, rižem in drobnimi testeninami. Kar sem pač imela doma. Ko so bile vrečke polne, sem zašila rob do konca in vrečke so bile narejene. Računala sem na to, da jih bova lahko uporabila s P-jem za prepoznavanje parov, a sem bila preveč nestrpna in nisem mogla počakati, da bi dobila bolj različna polnila. Drobne testenine v obliki sončkov in riž se namreč precej slabo razlikujejo med seboj (sem jih dala mami, pa ni prepoznala), tudi ajda jim je podobna. Če bi se še enkrat lotila tega, bi ali uporabila res različna polnila (še kakšno bolj drobno zrnje in fižol) ali pa bi v vse vrečke dala lečo, ki je neverjetno prijetna na otip. Prav tako škatlo, kot je na povezavi imamo trenutno izposojeno. Da je D-ju všeč s kroglicami, sem že pisala, prav tako pa mu je všeč z zrnatimi vrečkami. Skoraj bi rabili še eno ;)













Zrnate oziroma fižolove vrečke pa smo pri nas že delali.
QuickEdit

You Might Also Like

3 komentarji:

  1. Bravo, šivilja!! V čem vidiš prednost "piramidastih" vreč? Jaz imam že nekaj časa na seznamu želja navadne "fižolaste povšterčke".

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mah, tako bolj kot žogice (prva misel, ko sem videla tutorial) pride vse skupaj, bolj kvadratno/kroglasto in ne tako podolgovato. Ne vem, simpatično se mi je zdelo in tudi je. Lahko bi bile navadne blazinice, kvadrati, pravokotniki, itak.

      Izbriši
    2. V bistvu ni pa čisto nič več dela, samo drugače se zapogne preden se šiva, izgleda pa lepše, vsaj meni.

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate