-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Tulci s cofki


Za adventni koledar sem začela zbirati papirnate tulce in ker kar ni in ni bilo prave ideje, sem načrte opustila, tulce pa vseeno shanila oziroma nadaljevala z zbiranjem. Z nekaj trakovi pleskarskega lepilnega traku sem prilepila tri tulce, spodaj pa postavila posodo s cofki. D-ju je bil zgornji tulec odveč in sem ga kmalu zatem odstranila. Dejavnost, na katero me je opomnilo brskanje tukaj (klik za še par predlogov) sem pred dvema letoma ponudila tudi P-ju. Zdaj mu je bila bolj všeč in načrtujem izgradnjo sistema tulcev čez celo stranico našega velikega hladilnika oziroma do najvišje višine še dosegljive P-ju.





QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Jaaa, ravno to idejo sem zadnjič našla na Pinterestu in čakam, da se mi naberejo tulci. Lušntno in preprosto:) Odkar sem videla vašo objavo z metanjem cofkov v posodo, tudi pri nas potekajo vse aktivnosti tako, da se stvari 'nekam not' mečejo :) Mu kar uspeva, le preveč dolgo mu ni zanimivo, ampak sem vesela, da je pogruntal poanto...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja, saj tudi pri nas ni spet TAKOOO zanimivo... Ampak definitivno je bilo vredno tiste minutke, ki sem jo porabila za pripravo... Super :)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate