-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Prenašanja vode z veliko kapalko


Veliko kapalko sem že dolgo neuspešno iskala. Malo bolj "otroško" kot sem si zamislila, sem našla tukaj. Kapalko sem mu ponudila že nekajkrat (npr. tu in tu),  a nekako ni osvojil principa. S to je bilo veliko lažje in zabavno. 




QuickEdit

You Might Also Like

6 komentarjev:

  1. Pozdravljeni. Krasne ideje delite z nami, pa vam dam še jaz en predlog. Tudi jaz sem vsepovsod iskala primerno kapalko za svojo skoraj dvoletnico, pa je nisem nikjer našla, oz. tale vijugasta mi nikakor ni "sedla". Zato sem ji kupila pipeto. Po dveh, treh poizkusih je ugotovila princip in je danes pri nas velikokrat v rabi:). Lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :)
      Ja, smo že poskusili s pipeto (a ni pipeta sinonim za kapalko?) http://zogiceinkravate.blogspot.com/2013/07/namesto-copica.html in http://zogiceinkravate.blogspot.com/2013/11/prstne-barve-na-veliko.html (fotografije 7-9), pa ni šlo... Je pa tale resnično zabavna - predvsem meni je zaniivo, kako gre voda čez ovinke :)

      Izbriši
    2. Seveda, tudi pipeta je kapalka, samo da je iz enega kosa in predvsem mehkejsa, kot običajne kapalke. Kar vam služi dobro, je najprimernejše za vašega otroka, samo da zadosti namenu in pomenu:) ko sem sama iskala tako velike kapalke po lekarnah in drugih trgovinah, kjer sem predvidevala, da bi te stvari pa res lahko imeli, so mi prodajalke samo odkimavale, pa ne živimo na vasi:) tako da vas popolnoma razumem. Rada vas berem in ogromno idej takole mimogrede dobim, zato sem vam poslala tale predlogec. Lep preostanek vikenda

      Izbriši
    3. Joj, upam, da niste razumeli, kot da sem predlog vzela za slabo... Malo divje imamo, pa potem hitro pišem...
      Aha, v tem je razlika... hvala za razlago :)

      Izbriši
    4. Oh, bo treba pa veliko več, da bi za slabo vzela:):) prijetno ustvarjanje:)

      Izbriši
  2. Super ideja! Moram sprobat, ker me prav zanima, kako bo moja mala znala z njo. Nejenostavnejše igre so ponavadi najbolj zabavne:)

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate