-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Naši prvi racmani, RIP


Z njimi (Nočnimi racmani) smo ravnali precej kruto. Po običajnem sušenju v sušilcu niso bili nikoli zares suhi. Zime so presedeli na radiatorju, spomladi in jeseni ali ko se je mudilo, pa so se nemalokrat sušili še z naslednjo rudno perila. Če sem se pred časom spraševala, kdaj zavreči plenico, zdaj vem - ko ne opravlja več svoje funkcije. Sprednji del se je, zaradi raztrganine, kar razpotegnil. Plenice so bile mokre skoraj samo okoli pasu, ne nižje. Kot bi bila presekana povezava. In to nam ponoči nikakor ni bilo všeč.
ku-ku

Dnevne Racmane iz istega kompleta še vedno uporabljamo. Ne izgledajo bistveno bolje, a zaenkrat se še ne smem pritoževati. D se še veliko doji ponoči (je lačen, ker čez dan nima časa za hranjenje) in se vedno, med pol drugo uro ali pa najkasneje zjutraj, okoli sedmih, zbudi premočen. Ker gresta običajno dve plenici na noč (imamo štiri nove bombažne), sem dokupila še dve bombažni plenici iz pliša. Jasno, Racmanovi.

Nočni Racman barvni; mi imamo zelenega in modrega.
Zdi se mi, da so plišaste plenice bolj vpojne. V bistvu je že pliš sam po sebi zanimiv. D-ja sem imela cel prvi mesec samo v bombažnih plenicah (brez prekrivnih hlačk). Te so bile seveda hitro mokre, ležišče pa zaradi plišastih oblačilc sploh ne. In da o tem, kako zelo so nove plenice mehke sploh ne govorim. Ni jih težko lepo zadelati s prekrivnimi hlačami, saj se kakšen ven gledajoč delček kar posveti zaradi velikega kontrasta (pride prav ponoči, oh, kako zelo :) ). Mi je kar malo žal, ker sem se tako dobro založila z novimi bombažnimi tik preden so na trg prišle plišaste, saj so te skoraj zagotovo naše zadnje plenice.
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

 1. Pozdravljena,
  ker se zanimam za nakup pralnih plenic Racman, me obširno zanima vaše mnenje. Iz napisanega sklepam, da vam niso bile všeč?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nene,ni res,zelo so nam vsec.Le unicili smo prvi komplet-susilec,pet mesecev pa sem imela dva v njih in so se vsak dan prale...in se unicile.Ponoci je problem,ce se otrok se veliko doji,zna biti kriza.R se se kar na 3 ure (vcasih podaljsa,odvisno),D se je tudi.Ze nekaj casa ima dva nocna vlozka v plenici in je vredu.So pa bombazne manj vpojne od plisastih,nad katerimi sem se v casu te objave navdusevala (jih nimajo vec,se mi zdi).zdaj imajo v ponudbi plenice iz ekoloskega bombaza,ki so odlicne,zelo vpojne,je pa samo ena plenica,nic nocne...Mislim,saj so super,si pa vseeno ne predstavljam kako gre ponoci (ponoci jih se nisem preizkusila,ker imam dovolj drugih).Nekateri,sploh tisti,ki celo leto susijo na zraku,so bolj kot z bombazni i,zadovoljni z bambusovimi.meni so supermehke,vpojne pa,kaj pa vem.se ena prijateljica ima podobno izlusnjo,nekaj jih poznam,ki so pa navduseni (tudi nad vpojnostjo).baje smo priblizno pol pol oziroma je tistih,ki so zadovoljni z bambusovimi,vec.Priporocam vam ostale moje objave iz kategorije pralne plenice,ki jih najdete na tej povezavi http://www.zogiceinkravate.si/search/label/pralne%20plenice?m=0 ,sicer pa odgovore na vprasanja in nasvete na spletni strani pleniceracman.Meni so zelo pomagali,so iskreni.Smo pa res zadovoljni,jih imamo pri tretjem otroku,navdusenih je kat nekaj mojih prijateljic,ima jih cela nasa zakonska skupina (kmalu jih bo nosil ze deveti otrok iz skupine)...Ce imate se kaksno vprasanje,na katerega odgovora ni mogoce najti v ostalih objavah in na strani,pa kar na dan z njim :) lp

   Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate