-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Sonce, sonce ...


Rumena košara, rumeni zakladi. Tudi pri tej se kar nisem mogla ustaviti.


Lij, lesena kroglica, moški del vijaka, krpica-rokavička za brisanje mize, ropotulja s koruznimi kosmiči, pokrovček jogurta, navijalka, modelček za ameriške palačinke/jajca in skokica

Res mi je všeč.  Očitno tudi P-ju. Ko jo je zjutraj našel, je njene sestavne dele raznesel po celem stanovanju. Najbolj ponosna sem na ropotuljo, ki sem jo naredila iz lončka za začimbe in koruznih kosmičev. Vse odprtine sem zalepila s silikonom, potem pa seveda takoj navdušeno potresla z njo. Rezultat nepremišljenega dejanja je nekaj na pokrov prilepljenih kosmičev. Bilo bi lepše, če bi kosmiči padli skupaj z ostalimi, tako pa delujejo kot blažilec. Kosmiči ne udarjajo ob plastičen pokrov ampak samo nežno šumijo pri udarjanju ob steklo in drug ob drugega.
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Še ena super ideja! Nisem zasledila ideje barvnih košaric nikjer drugje po blogih, pa jih toliko spremljam. Fino, vem za naslednjega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Katere pa kaj spremljaš, če smem pofirbcat? Ja, barve so fine, ker mamam dajo ideje :P Najlažje mi je blo s temi barvnimi, res.

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate