-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Novi čevlji! :)


Pediped. So popolni čevlji*. Res. Tudi za normalna-ožja stopala. Začeli so jih umikati iz moje priljubljene spletne trgovine, druga, tudi fizična pa ima res slabo izbiro. Presenečena sem ugotovila, da jih pošiljajo tudi po Evropi in za stroške poštnine primerljive tistim po Sloveniji (3,95, tri pare pošljejo zastonj). Ob nakupu pa dobiš še kodo za 5% popust pri naslednjem nakupu. Čevlji so dostavljeni še v istem tednu (2-5 dni).









Številko izberem tako, da obrišem in izmerim velikost (obremenjenega) stopala in poškilim k Mali maši. Vzamem čevlje, ki so do 12mm večji od noge. Do sedaj še nisem bila razočarana, sem pa v fizični trgovini (ob pomerjanju) kupila troje čevlje (no, pa še kakšne gumijaste škornje), pa še to so bili eni Pedipedovi.

In kaj pravi P? Všeč so mu, kot vedno ...


Čeveljček mora v prvi vrsti biti dovolj velik. To ugotovimo tako, da otroku čeveljček obujemo in ko prenese težo na tisto nogo, mora biti še vedno malo prostora spredaj pred prstki. Nikakor pa čeveljček ne sme biti prevelikMora biti čim bolj mehekupogibati se mora v predelu prstkov in tudi po diagonali, če ga upognete. Vsaj za začetno hojo, so bolj primernitaki na vezalke, kot na ježke, da nogo res lahko dobro stabiliziramo. V čeveljčku ne sme bitinobenih trdih vložkovizboklin, naj bo notranjost čim bolj ravna. Čeveljček naj ne sega čez gležnje, če to ni potrebno (zima). Podplati naj ne bodo drseči in čim bolj ravni.
QuickEdit

You Might Also Like

4 komentarji:

  1. Hvala za tole branje :)
    Sem vedno bolj prepričana, da more Pediped spet k Mali Maši ;)

    LP Teja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upam, da Teja iz Male Maše :)

      Izbriši
    2. Zdaj mi je pa nerodno, ker sem naredila reklamo za Pedipedovo spletno trgovino :P

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate