-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

NAPOVEDNIK: Otroški predpasnik - BREZPLAČEN kroj z navodili


Kuhanje je eno od osnovnih opravil skrbi zase. Kuhamo vsak dan in otrokom se zdi zelo privlačno. Radi nam pomagajo, sodelujejo z nami in samostojno opravljajo posamezne postopke. Delo jim lahko olajšamo s pripomočki primernimi za v drobne ročice, jim ponudimo nizke površine za delo oziroma jih varno namestimo h kuhinjskemu pultu ...



Eden od pripomočkov, ki jih otrok potrebuje pri delu v kuhinji, je zagotovo kakovosten predpasnik. Varoval ga bo pred umazanijo, nepremočljiv pa tudi pred vodo, ki jo otroci tako zelo obožujejo. Uporabljal ga bo lahko tudi pri drugih dejavnostih in pri ustvarjanju. Res dober predpasnik, ki bi si ga otrok lahko nadel sam, ki bi bil nepremočljiv, iz naravnih materialov, pralen v pralnem stroju in bi prenesel sušenje v sušilnem, sem iskala kar nekaj časa. Nisem ga našla na policah trgovin, zato sem ga sešila sama. Pravzaprav nisem sešila samo enega, sešila sem jih več. Vsakega sem malo popravila in izboljšala. Končno zadovoljna sem pomislila tudi na vas in pripravila brezplačen kroj in navodila za izdelavo predpasnika, ki je zadovoljil moje visoke zahteve in je hkrati zelo enostaven za izdelavo. Opisala sem tudi nekaj meni ljubih šiviljskih trikov. Verjamem, da lahko tudi začetniku za šivalnim strojem uspe ne samo uporaben, ampak tudi resnično lep izdelek. Kroj je primeren za otroke od tretjega do petega leta, a ga z nekaj minimalnimi popravki priredite tudi za mlajše ali starejše otroke. Našemu dvoletniku bi ga tako le nekoliko skrajšala, zelo velikemu šestletniku pa bi samo našila daljše elastike.

Predpasnike tudi sama rada podarjam. Zadnjega sem naredila za tretji rojstni dan naše prijateljice Z. V doma izdelano darilno škatlo (ki bi morala biti škatla za piškote, a nisem nikjer dobila primerne) sem zložila modelčke za piškote, perlice in podobne sladkorčke, pisala (barvna in bela) za dekoracijo sladic ter z ljubeznijo in skrbjo sešit predpasnik. Popolno darilo po mojem okusu.

D svojega, kadar ne kuha, najraje obrne in že postane ogrinjalo superjunaka :) Naj pomaga tudi vaše otroke spreminjati v mojstre kuhanja, peke, superjunake ter samostojne in samozavestne osebe.

Kroj vam bo na voljo od ponedeljka dalje, NAROČNIKI pa ga dobite prej.


QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate