-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Zrcalna škatla: izdelaj snežinko



Zrcalno škatlo, tri skupaj zlepljena ogledala, sem starejšima dvema ponudila že pred nekaj leti. Tokrat smo z vatiranimi paličicami sestavljali snežinke. Pravzaprav smo sestavljali četrtine snežink, za ostalo je poskrbel odboj ...

Zrcalna škatla, ki sem jo otrokoma pripravila pred časom, ni bila prav trdna. Zaradi varnosti sem jo takoj ob pomanjkanju zanimanja kar razdrla. Iskala sem bolj gotov način fiksacije ogledal (set štirih, Ikea), idealno bi bile tri lesene, skupaj zbite plošče, na katere bi ogledala nalepili, nato pa sem malo obupala in pozabila. Pred kratkih pa sem zrcalno škatlo opazila v videu Dejavnosti na temo zima na FB strani Narava me zabava. Očarale so me snežinke, ki so jih delali iz vatiranih paličic. Seveda smo morali tudi mi poskusiti ... Med komentarji pod videom lahko najdete njihov način postavitve ogledala, jaz pa sem svoje tri kar s silikonom nalepila v vogal močne škatle. Vsi fantje so ustvarjali take in drugačne snežinke, a res prav z odbojem se je igral le P. Fotografirala prav veliko nisem, saj je nemogoče fotografirati samo ogledala in ne odseva :)

Kasneje nameravam vatirane paličice zamenjati z geometrijskimi in drugimi drobnimi in naravnimi predmeti. Možnosti so neomejene, se pa gotovo kmalu preizkusim v sestavljanju mandal. Kaj bi pa vi postavljali v tako zrcalno škatlo?




Sicer vam branje FB strani Narava me zabava res toplo priporočam. Ustvarja jo profesorica iz Srednje vzgojiteljske šole in gimnazije Ljubljana, ki poučije predmet naravoslovja za predšolske otroke. Organizira tudi brezplačne delavnice (že mimo, a na primer) za predšolske otroke. (Objava seveda ni sponzorirana :) )
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate