-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Dojenčkovo ogledalo


Ne, ni na steni za okras :) Otroci obožujejo ogledala (kar preizkusite, če mi ne verjamete)Ob opazovanju samega sebe se spoznavajo, raziskujejo svojo identiteto, ter občudujejo lastne gibe. Pomaga jim nadzorovati lastne gibe (sčasoma), opazovati sobo iz drugega vidika, spodbuja jih, da dvignejo glavo medtem, ko ležijo na trebuhu (se je pač treba pogledati, a ne).

Ogledalo je zanimivo tudi kasneje, pa naj bo med igro, preoblačenjem v (improvizirane) kostume, kaj je P rad ogledoval v njem, pa raje ne bom napisala :) (še zanimiva povezava). Ko vsi otroci zares prerastejo ogledalo ga, tak je plan že od začetka, obesiva pokonci in se bo v njem gledala njihova mama ;)


Omagal :)


Tokrat prvič nimamo mobil ob ogledalu (ne namerno, splet okoliščin), pa se mi, iskreno povedano, mogoče zdi celo bolje. Mobile tako opazujejo direktno tam, kjer visijo, torej nad glavo/telesom (kot je mišljeno) in ne nekje ob strani v odsevu. Vsaj P in D sta potem skoraj raje zrla v odsev. Tako sta si "prihranila" držanje glave na sredini (ker na stran kar pade, je ni treba držati, a ne).
QuickEdit

You Might Also Like

1 komentar:

  1. Kako pridejo prav tvoje objave o otroku prijazni opremi, zdaj, ko opremljamo prostor, kjer bo prostora zares dovolj, za ogledalo in še vse zraven! Hvala za info, tole STAVE iz Ikee je res še najugodnejša varianta (pa vidim, da ima varnostno folijo, točno to sem iskala!)

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate