-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Parkiranje po številkah


D se je usedel na stezo za žoge in jo poškodoval. Še preden sem jo uspela vreči stran, pa sem prišla do bratovih in svojih (o, seveda, tudi punce jih potrebujejo) avtomobilčkov. Stezo sem hitro spremenila v parkirišče, na avtomobilčke pa sem nalepila nalepke s številkami. P je prirejal številke, skupaj sva se pogovarjala o njih (8: "To je tista iz iPada"), štela ... D jih je vozil kar tako in jezil brata.







Vir.

Kasneje sem stvar malo otežila. Iz avtomobilov sem odlepila nalepke s številkami in nalepila druge, na katere sem prej narisala ustrezno število pikic. Šlo je do pet, ostalo naprej pa skupaj in z veseljem.

QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Lepo si nadgradila s pikicami :) Super ideja! Bova morali midve tudi tole kmalu ponovit, sem ji to aktivnost malo prekmalu ponudila in bi bilo zdaj že dosti več zanimanja za števila..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je bil kar šokiran, ker je bilo najprej tako zelo enostavno (dejansko prelahko, če je delal sam, če sva skupaj, sva se pogovarjala o 5-10, jih imenovala, štela, kar je bilo novo), potem pa tole ... :P

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate