-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Uporaba kahlice pri 18 mesecih in vakumska držala za brisače


D raje umiva kahlico, kot da bi sedel na njej. Tokrat jo je po celo povsem konvencionalni uporabi temeljito spral. Najprej je urin zlil v stranišče, potem pa je vanjo še kakih dvajsetkrat nalil vodo in jo zlil v stranišče. Štela sem prvih osem in zadnje tri, vmes sem se za nekaj časa umaknila. Ko sem rekla, da bo zdaj pa že dovolj, kopalnico je na tem prodročju konkretno poplavil, je snemljivi del kahlice položil v fiksnega in si začel umivati roke. Na tej točki sem vskočila tudi fizično, z milom, konkretnim miljenjem, preoblačenjem in pomočjo pri brisanju tal. Zgodi se, da kahlico takole umiva tudi brez predhodne uporabe. Njemu nisem nikoli pokazala, kako lahko to stori, je pa najbrž videl, kako sem učila P-ja oziroma kako to naredi P sam (kadar naredi). Kakorkoli, verjamem, da mu lahko ta korak to veselje pomaga pri osvajanju kahlice.



Imamo tudi novo držalo za brisače. Kupila sem ga v trgovini Happy shopping v BTC-ju, v Hali 10, nasproti CityParka. Stalo je okoli 4 eur in sem kar oklevala z nakupom (beri: ga trikrat vrnila na polico), a sem vesela, da sem ga vzela. Namesti se vakumsko in je res boljše (t.j. močnejše) od različnih vakumskih in samolepilnih kljukic, ki smo jih do sedaj imeli. Pa tudi D bo lahko prav kmalu sam zamenjal brisačo.


Uporabljamo tudi vakumske kljukice. Z levo varianto (gospodinjski oddelek E. Leclerca) smo precej zadovoljni, a je bolj primerna za npr. predpasnike kot (mokre) brisače. Kljukic na desni fotografiji (kopalniški oddelek E. Leclerca) smo imeli kar nekaj in se mi zdi, da je bila vsaka razred zase. Nekatere smo uporabljali mesece, tale konkretno je padla po eni uri.


Kje pa vi kupujete vakumske kljukice, kakšne so vaše izkušnje?


PS: Prisežem, da se (plesni iz) fug ne da bolje očistiti.
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Jaz sem kupila v Ikei in sem zelo zadovoljna:)

    http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/90225793/

    LP, Tina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala! Kako so lepe, prvič jih vidim. Definitivno grejo na seznam za naslednji obisk Ikee :)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate