-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Presipanje z lijem


Na programu za otroke in starše se je navduševal nad presipanjem koruznega zdroba z lijem. Za hec sem mu material pripravila tudi doma (višjih steklenic oziroma steklenic z ožjim vratom nisem imela). Presipanja in prelivanja so pri nas vedno (bila in so) kaotična.




Lij sem vmes zamenjala, saj se je pri prvem koruzni zdrob proti koncu kar malce zaustavljal. Z modrim je šlo lažje, saj ima bolj poševne stene.
QuickEdit

You Might Also Like

4 komentarji:

  1. Pozdravljena,
    a mi lahko zaupaš, kje si kupila mali lij. Sem že nekaj trgovin pogledala in sem našla samo velike ... Hvala!
    LP, Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Modrega v Sparu, gre za komplet treh, rumenega pa nimam pojma kje (je bil pa posamezno). Ikea ima tudi komplet dveh zelenih lijev in je manjši tudi priročno majhen. Malenkost ...

      Izbriši
  2. Res hvala, ker delite čudovite izkušnje....mene pa zanima, kje ste kupili lesen pladenj...bodite lepo, Barbara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Z veseljem... Uf, tega sem dobila... Tole http://www.petekribnica.si/index.html podjetje jih izdeluje. Načeloma delajo za nemške vrtce, ki imajo zelo specifična naročila. Tako se lahko pladnji/zabojčki minimalno razlikujejo od serije do serije. Kar ni dovolj dobro za Nemčijo (npr. kakšna grča; kar se mene tiče, pa sem zahtevna, je to še vedno prva klasa, res je lepo in kvalitetno), prodajo pri nas, na njihovi spletni strani piše samo da v večjih trgovskih centrih, nič bolj natančno. Merkur vem, da je imel večje zabojčke, možno je, nisem pa prepričana, da sem tudi v Obi-ju (na koncu, tam poleg razreza lesa) videla njihove pladnje ... Tudi vi :)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate