-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

0, 1, 2, 3, 4, 5 ...


Na Programu za otroke in starše sem ugotovila, da naš fant pozna oziroma bere številke. Pri količinah je pred kratkim osvojil "0", kar se mu zdi strašno fino, sicer šteje oziroma prešteva do tri, štiri, pet, kakor je. Na to temo sem že pisala in gotovo še bom, trenutno pa poskušamo povezati ...

Peščene številke in izpraznjene in umite posodice za kavo (iz aparata). Zdaj veste kakšno kavo pijem :)
Obešanje majčk z gumbi.


Sem v iskanju idej za stvari, ki bi se jih dalo šteti in tale z majicami z gumbi in ščipalkami mi je bila zelo všeč. Odlično se je obnesla. "Na oko" sem narezala pet majčk iz debelejšega papirja in nanje narisala od nič do štiri gumbe, na ščipalke pa sem napisala ustrezne številke. Pokazala sem mu primer s številko ena in enim gumbom, nato je sam "obesil" še majčke z dvema do štirimi gumbi. Pri zadnji majčki, brez gumbov, sem mu predlagala, da jo obesi spredaj, na nasprotni rob, saj se mi je zdelo to še najbolj enostavno oziroma tehnično najmanj zapleteno. Ah, mama mamasta ... Mi je razložil in pokazal, da je "0" pred "1", če tudi čez ročaj ali krivino :)

Šteli smo tudi s kartončki, na katere sem naštempljala eno do sedem živali (zelo lepe štempiljke so iz Muellerja):





Spomnila sem se na vstavljanko s števili oziroma mi je prišlo na misel, da bi lahko njene dele uporabila še drugače. Številke sem najprej želela ponuditi skupaj s kamni, zato sem poiskala pogrinjek za podlogo. Kasneje sem pospravljala omaro in se prikopala do skoraj pozabljenih piškotov za štetje in kamni so jim pač morali odstopiti mesto v vrsti.





In še s kamni:


Prav pridejo tudi nalepke (P-jeva pobuda):



Bela plastična posoda je iz Ikee, če bi koga zanimalo. Sprva je bila popolnoma in lepo ravna, nato pa sem jo oprala v pomivalnem stroju in to tesno zataknjeno med kar nekaj stvari. Vsa se je povila, haha ... Kasneje sem jo brez predmetov v bližnji okolici oprala še enkrat, tako da je zdaj vsaj uporabna :) S prav to posodo je P že vadil obešanje na vrv oziroma uporabo kljukic.
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate