-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Kontrasti, taki in drugačni


"Delo bi, mama." :)

Tole sem že imela pripravljeno, priložnost je izgledala prava. Pa je najprej nekaj nakracal na rdečo in potožil, da želi še druge barve. Ammm ... Vseeno sva ostala samo pri eni, ampak vem za drugič. Želel si je samo packati, jaz pa celo znanost. Kontrasti, ja ;) Lušno je bilo. Sčasoma je vprašal, če lahko tudi z nogami in sem mu seveda dovolila. Tokrat sem mu ponudila tempera barvo, saj sem želela polno intenzivnost (kontrasti) in noge so bile po temeljtem umivanju še vedno rdečkaste.





QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. U tole izgleda pa zelo zabavno :) Pri nas je ponavadi pri uporabi barv sicer pobarvano vse kaj drugega kot list, ampak je vredno:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha, ja, vedno je vredno, ne glede na posledice, a ni tako? P če se naveliča, odide stran ali pa se začne igrat s pripomočki, ki so pri roki - obrne kozarček barve, kapalka postane žlica za mešanje, zliva barve skupaj... Tako, da imam kar srečo... Pa prekinem preden je preveč in običajno se ne upira, saj se je delo zanj bolj ko ne že enkrat pred tem zaključilo, se kar rešenega počuti :) In kljub temu, da so barvice vedno na dosegu imamo samo eno fresko. Srečnica jaz :P Sicer pa ja, v takem obsegu kot je na priloženi povezavi izgleda še veliko bolj zabavno, ampak za kaj takega bomo tudi mi še počakali. Hvala za mere zadnjič.

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate