-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Kača za učenje zapenjanja gumbov


Na trakec (priporočam, da je širši kot moj, saj bi na ta način lahko omilili drsenje filca) sem prišila gumb, iz filca pa izrezala krpice v katere sem zarezala "gumbnice" - luknje v velikosti gumba oziroma malo večje. P-ju je šlo presenetljivo dobro (te je nagumbkal sam, pa se takih stvari sicer ne loti prav rad), nato pa je premaknil kačo in krpice so spolzele dol. Seveda ga je ob tem minilo. Na konec sem privezala eno od krpic, nato je nataknil še eno in šel lovit ribe :)


QuickEdit

You Might Also Like

3 komentarji:

 1. Wau krasna dejavnost! In krasen pladenj, kje si ga pa našla?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Oče ga je pred leti dobil za poslovno darilo. Sem mislila, da mi bo prišlo prav v atriju, pa sem ga še pravočasno zmaknila ;)

   Izbriši
  2. Sem kasneje razmišljala, da gumbi (in vezalke) izumirajo (kar se tiče omar majhnih otrok). Vsaj pri oblačilih za fante. Če je kakšen gumb je bolj tam kakšen tik pod vratom, kar je pa težje. Pred kratkim (po tem, ko sem napisala objavo) sem nekje videla tako kačo, ki je namesto filca imela kose pravega blaga s pravimi gumbnicami (celo dve krpici skupaj sešiti, da je bilo bolj trdno). Sicer veliko dela, ampak občutek je pa najbrž čisto drugačen kot pri filcu. Še dobro, da sem pokvarila stroj in se ne da več delat gumbnic ;)

   Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate