-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Zabavne nog(avičk)e


Pri Kyle sem malo pozno našla tole zanimivo idejo.


D se steguje po najljubši nogavički.

Na nogavičke, ki jih nikoli nismo nosili (in jih tudi nismo nameravali nositi) ali pa smo jih nosili toliko, da je vsaj ena nogavička od para že povsem iztrošena, sem našila kraguljček, velik gumb in trak (rips) zvezan v pentjico. Kot Kayle sem utrdila šiv tako, da sem nogavičke podložila s krpico. Ponudila sem mu jih pri 6,5m (pol ure po tem, ko sem jih videla), kar je že malo pozno. Primeren čas bi bil tam okoli 5. meseca, ko odkrivajo svoja stopala. Nadenem mu jih, ko ga imam v naročju ali pa mu pustim, da se igra z njimi, ko niso na nogah. D je namreč užaljen, če ga dam ležat na hrbet, zagodrnja in se obrne na trebuh. Razumljivo, saj mu ne manjka prav veliko do plazenja.

Gotovo bom kakšen tak komplet (z enovrstnimi in lepšimi nogavičkami ter lepšim gumbom) izdelala za darilo še kakšnemu malemu nadebudnežu.
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Sanja, pri tebi pa RES vsak dan najdem nekaj novega. Vesela sem, da si povezala objavo na tele nogavičke. Odlična ideja in glih imam enga kandidata zanjo. Grem poiskat kak zvonček :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Še dobro, da se malo ponavljam, a ne, da kaj starejšega spet prikuka na površje, a ne ;) D jih je imel takoooooo rad. Kar teklo je od njih, tako so bile slinaste. Pa še en kompletek sem podarila pred dvema tednoma, staršem se zdi strašno zabavno :)

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate