-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

5 TEDNOV - 5 LET


Pet let bo minilo od večera, ko sem spisala svojo prvo objavo, pet let od res nerodnih začetkov, katastrofalnih fotografij, učenja, dela v nočnih urah in predragocenih trenutkih dnevnega počitka otrok ... V naslednjih petih tednih bi vas rada popeljala po tej poti ...


Marsikaj se je zgodilo v tem času, dvakrat smo šli skupaj skozi obdobje dojenčka in trikrat skozi obdobje malčka (tudi zadnje se končuje ravno čez pet tednov), vedoželjni dvoletnik iz prvih zapisov končuje prvi razred ... Moj blog se je veliko spreminjal in rasel z mojo družino. Vsako leto je zato malo svoje, drugačno, posebno. V naslednjih petih tednih bom na FB in IG profilu bloga predstavila posamezno leto skozi pomembnejše objave, zgodbe in iskrice iz ozadja ustvarjanja le-teh, svoja doživljanja in odzive zvestih bralk ... Če ste za, le oglasite se mi, zgodbo pripeljem tudi sem - zapišem in objavim združene misli posameznega tedna.

Prav tako vabljeni, da mi zastavite tisto vprašanje, ki vas že dolgo žuli, se vam je morda pravkar porodilo, ali pa se vam v teh petih tednih še bo, in ga zapišete v komentarj, v zasebno sporočilo ali na sanja@zogiceinkravate.si. Odgovore objavim na praznični dan čez pet tednov, v kolikor pa bi kateri od njih lepo dopolnjeval zgodbo teh petih let, pa že prej.

Lepo vabljeni na potovanje skozi čas žogic in kravat!


QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Ooo čestitke blogu in tebi... Res je zanimivo spremljati kako se blog spreminja skupaj s tvojo družino:)

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate