-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Spoznajmo se! DOMA NAREJENE IGRAČE - Otroški bazar


Bi jih videli v živo, moje doma narejene igrače? Jih preizkusili? Mi segli v roko in poklepetali z menoj? Potem nikakor ne smete zamuditi Otroškega bazarja.

Res se že veselim! S kolegicami soblogerkami Živo (Varuška Živa), Katjo (Iz malega zraste veliko) in Dejo (Kuhartnica) pripravljamo delavnico Doma narejene igrače, ki bo v nedeljo, 10. 9. 2017 ob 10.20 v okviru Otroškega bazarja (na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani). 

Mislim, da je delavnica super zastavljena in da vam bomo lahko v kratkem času ponudile precej koristnih informacij o igri, igračah in o izdelovanju le-teh doma. V drugem delu si boste lahko naše igrače ogledali, jih preizkusili in nas o njih kaj vprašali na štiri oči. Jaz sem se odločila, da s seboj prinesem vse, čeprav mi še ni jasno, kako bom to tehnično izvedla - najbolje, da kar začnem pakirat :) V kolikor vam je katera od mojih igrač oziroma kateri od didaktičnih materialov še posebej ljub, zanimiv ali bi ga res radi videli v živo, mi prosim to napišite tu v komentar/FB zasebno sporočilo/na mail, da ga slučajno ne pustim doma. Dogodek lahko spremljate tudi na FB strani.

QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Sanja, odlična ideja, samo najbrž VSE tvoje DIY igrače NE bodo šle v avto :) Lepo bodi in se že veselim Otroškega bazarja. Čestitke Urški!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avto imam velik, bi pa rabila nosače. In nujno nekoga, ki bi to doma nazaj pospravil :P

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate