-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

5 najbolj branih objav v letu 2016


Srečno, zdravo in zadovoljno v letu 2017! :)

Mi smo imeli krasen prehod iz starega v novo leto, čeprav sprva D-jevo zdravstveno stanje tega ni obetalo. Upam, da vi tudi :) Leto 2016 je bilo za nas zelo pisano. Pol sem ga preživela na porodniški, drugo pol sem oddelala v službi, poletje pa je bilo bolj kot ne družinsko. Se mi bo še kolcalo po takih. V vrtec smo vključili še najmlajšega, navdušen je, že od prvih dni, P je spet (!) menjal vzgojiteljice in skupino (bila sem celo na tem, da ga premestim v drugo enoto, pa smo po družinskem posvetu sklenili, da pustimo stvari take, kot so). Manjših prelomnic je bilo kar nekaj, življenje s tremi otroki je pač dinamično. Blog sem ohranjala pri njegovem bistvu kolikor je šlo in le-ta je ohranjal mene - včasih pri pameti, pogosto pa budno pozno v noč. Katere lanske objave pa ste najraje prebirali vi? Me veseli, da niste spregledali nekaj tudi meni zelo ljubih:



Objava spisana za decemberska obdarovanja (časovno), a napotki so univerzalni, primerni tudi za rojstnodnevna darila (mogoče celo bolj kot za veselodecemberska).

Navodila za izdelavo zelo enostavne ropotuljice iz blaga, tudi brez šivalnega stroja ne boste potrebovali več kot ene ure časa, ki jih imajo dojenčki zelo radi, saj so lahke, mehke, ravno prav velike za v usta in pralne (no, to je všeč mamicam :) ). Podarila sem material za izdelavo (vsaj) ene ropotuljice in vaš nemajhen odziv me je res presenetil.

Mislim, da bi bolj poglobljen zapis o senzoričnih stekleničkah težko spisala :) Izdelane stekleničke sem celo posnela.

Seznam in opis dejavnosti, ki podpirajo otrokov razvoj in jih lahko ponudimo otroku med (okvirno) desetim in dvanajstim mesecem starosti. Vsekakor veliko več, kot bi morda sprva mislili, večino igrač in didaktičnih materialov, pa lahko pripravimo ali naredimo iz vsakdanjih predmetov kar sami.

Dojila sem R-ja in se zdrznila ob misli, da bo tudi tega kmalu konec. Tako malo časa bo še moj in majhen na ta poseben način. P in D sta že tako velika in samostojna. Ko je zadremal, sem vse občutke zlila na papir, za tipkovnico in prižiganje računalnika ni bilo časa ter kasneje, brez popravljanj (sicer vse objave vsaj še enkrat pregledam in pobrusim) samo pretipkala. Tistega dne sem se zlomila in jokala kot dež. Objavo je nekoliko kasneje nekdo skopiral direktno iz bloga in pozabil (?!) pripisati vir. Nato je, pa tako zelo moja, anonimno zakrožila po družabnih omrežjih. Hvala vsem, ki ste opozarjali in popravljali, veliko mi pomeni. In če je kdo še v dvomih, VSE kar zapišem na blog (oziroma vse kar objavim - enako velja namreč za fotografije) je, razen če ne napišem drugače (pa saj veste, da če kaj, res skrbno citiram, navajam vse možno), moje delo. Kljub neljubem pripetljaju, je objavo prebralo enormno število ljudi. 

Hvala za vso podporo, pomoč, prijateljstva, klepete, komentarje, všečke, deljenja, nagradne igre, sporočila ... Zase in za vas želim, da bi bilo vsega tega v letu, ki se je pravkar začelo, še več. Hvala.

QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate