-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Kako rastejo ...


+ 1500 g (ni podrl družinskega rekorda, ki je z močnim vodstvom še kar D-jev. Očitno, vsaj pri nas, je pridobivanje teže v prvih mesecih sorazmerno s količino spanja.) 
+ 2 cm
prvič svat
... in prvi nasmeh :)


P in D sta na počitnicah pri mojih starših že tri dni in nič ne vem, kdaj prideta. Do nedavnega je bilo vprašanje "Greš domov ali boš tukaj ostal na počitnicah?" garancija, da je bil P v manj kot minuti obut, oblečen in pripet v avtu. Sem imela velike plane, kaj vse bom počela, ko ju ne bo, pa ju R več kot odlično nadomešča ... Si pa zajtrk in kavo spet lahko prinesem k računalniku in počnem podobne prepovedane stvari :-P

Sicer pa, sploh ju nisem pohvalila ... D je povsem opustil plenice, torej tudi za spanje, že kakšne tri tedne nazaj, P pa se je naučil voziti kolo. Sem že imela spisano objavo, a je bil tako hiter, da ga nisem uspela ujeti v objektiv, potem pa ... Ja, konec junija je pomožna koleščka menjal za igro Minecrafta (take posle z njim sklepa mož). V enem popoldnevu, ko me ni bilo doma, ne samo, da se je vozil na kolesu, divjal je, vse je znal! Zavijat, zavirat, stoje, po klancu gor in dol, brez čelade (grrr), brez joka ob padcih ... Spomladi, ko je dobil prvo kolo (16 col), je kazalo slabše, kot sem pričakovala. Se pa še vedno rad usede na poganjalca, četudi s spuščenim sedežem (za D-ja), in se malo zapelje, D pa zraven vpije "Dajmo, dajmo!" :)

Rastejo ... pa kako ...

QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate