-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Jutri ne bo objave


Jutri res ne,  mogoče pa pojutrišnjem, čez tri dni, čez en teden, ne vem kdaj.

Od druge polovice prve nosečnosti naprej sem po sili razmer delala polovični delovni čas. Do zdaj. Tudi jesen je skupaj z novimi (starimi) obveznostmi prinesla svoje. Toliko se dogaja zunaj doma ... Zmanjkuje mi časa, zmanjkuje mi energije, zmanjkuje mi zalog (objav in materialov) ...

Priporočam vam, da žogice in kravate spremljate na Facebooku (žal pa ta ne prikazuje vseh objav v novicah) ali pa še bolje, naročite se na prejemanje novic preko e-pošte . Tako zagotovo ne boste zamudili nove objave. Najdete nas tudi na Bloglovin in Pinterestu. Ko (v)se spravim v red, pa poskrbim, da bodo tudi objave redne - ne tako pogoste, redne pa.  


PS: Vmes si lahko kaj zagotovo zanimivega preberete na blogih, ki jih spremljam in jih najdete pod napisom "Spremljamo" (v desnem stolpcu bolj proti koncu) ali na Pinterest tabli Otroška igra in ustvarjanje - V SLOVENŠČINI, ki jo soustvarjamo slovenske blogerke, lahko pa se pridružite Facebook skupini z istim naslovom.
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Sanja,
    čeljust se mi je spustila na tla, ko sem prebrala, da se mi dan ne bo več začel enako: s klikom na vsako jutro svežo objavo Sanjinih Žogic. Nepredstavljivo? No, bodo pa tiste občasne zato toliko slajše ;) Je pa tudi res, da je tole odlična priložnost za bralke žogic in kravat, da pobrskamo po tvojih starejših objavah, saj se mi zdi, da skoraj ni dejavnosti, ki je tvoje objave ne bi pokrile - v desnem stolpcu med oznakami je tvojih 181(!) objav za NAREDI SAM, 118 objav FINA MOTORIKA, pa še 118 koordinacija OKO-ROKA,.. no tole je materiala, da nam mamam ne bi smelo biti dolgčas!! Do takrat, ko najdeš spet čas in energijo za pisanje - naj ti dnevi minejo čim manj stresno. Srečno in - ostanemo tukaj :) Damjana

    OdgovoriIzbriši
  2. Se moram strinjat z Damjano, materiala imaš, da pade čeljust na tla. Sem še daleč, od tega, da te dohitim, se pa trudim in od tebe vedno dobim kako super zamisel ;) Zadihaj in se sprosti, pa potem pride samo od sebe ;)

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate