-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Naredi sam: Igralna podloga/vreča za igrače


Jeseni, ko je P pokazal interes za "prave" Lego kocke, sem v Jysk-u (ob priliki/znižanju) kupila dve oddeji. Stali sta me manj, kot bi me blago. (Žalostno, a ne?) Pa se je le našel čas interes za izpeljavo projekta. Moj najboljši mož mi je s pomočjo šiviljskega metra (lahko bi uporabil vrvico) in krede na eno od oddej narisal krog. Tega sem izrezala, krog pribuckala na drugo oddejo, zašila obe plasti in izrezala krog še iz zelene oddeje. Med obema plastema sem pustila kakšnih 20 cm nezašitega roba, skozi katerega sem potem podlogo/vrečo obrnila.




Skozi luknjo sem napeljala elastiko, jo sproti pripenjala ob rob in na koncu zašila še en rob ob celem krogu. Na elastiko sem napeljala gumb za zatezanje in jo zavozlala ter zašila še preostali rob.





Kdo ugane, kje sem ga polomila? :-P Elastika seveda ni bila dobra ideja, takoj ko bo možno, jo menjam za (neraztegljivo) vrvico. Pa tudi sicer, podlaga/vreča ni najbolj primerna za majhne predmete oziroma večjo količino le-teh. Oddeji sta vseeno kar debeli (ne najboljša ideja št.2?) in vsega materiala je v "zategnjenem" stanju enostavno preveč, da bi se povsem zaprla. Je pa lepa, mehka, topla, ravno prav velika ... Torej še vrvica in si dam petko ;)



***

Popravljeno, trakec namesto elastike, dodano naknadno.


QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Sanja, bravo, tole je pa krasna šiviljska objava. Dobra ideja, krasne barve, kar vabi k šivalnemu stroju. Takale mehka podlaga - mislim, da se bosta mulčka zdaj še raje igrala s kockami.
    Zadnja fotografija je pa ..perfect. Po obliki in vsebini :)

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate