-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Upate?


Si upam pustiti barvice in material za ustvarjanje dostopen tudi D-ju? Zaupam otrokoma, da vesta kako in predvsem kje se to uporablja?

Kar dolgo sem se spraševala, pa me je rešil P, ko je flomastre in barvice vedno pogosteje puščal na mali mizi. D si jih pogosto vzame, rad si s flomastrom pobarva roke (so pralni), kaj drugega pa se ni zgodilo (no, riše tudi, seveda :) ). Material za ustvarjanje sem prestavila polico nižje in vsi smo zadovoljni :)



QuickEdit

You Might Also Like

3 komentarji:

  1. Jaz si še ne upam. Hči je stara toliko kot P (rojena istega dne), sin pa 13 mesecev in vsakič, ko se dokoplje do flomastrov, z njimi divje barva po parketu, si jih tlači v usta, ušesa in ostale odprtine :)
    Kaj so pa tisti barvni kamenčki? Nekakšne voščenke?
    Mimogrede, vse pohvale za krasen blog. Čisto vsak dan pridem pokukat, kaj zanimivega počnete.
    Lepo se imejte!
    U.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O, hvala :) Ja, nekakšne voščenke, smo jih od nekje dobili, sicer bi bile boljše kakšne prave otroške... Mah, vsak otrok je drugačen, P-ju ne vem, če sem pri tej starosti zaupala. Trenutno so prav zaradi njega in njegovih norčij flomastri umaknjeni :-P D si drugega kot rok in občasno ust ne pobarva. Imamo pa takole pripravljeno manj kot mesec, tudi D prej ni bil pripravljen ...

      Izbriši
  2. Je za poskusit. Sama sem tudi v tej starosti zaupala. Vendar samo barvice in voščenke. Flomastre pa šele okrog drugega leta. Nikoli ni bilo težav. Res pa je, da nikoli ni bila dolgo sama :).

    OdgovoriIzbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate