-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

(Kuhinjska) omara iz škatle


Posode, hrana in vse ostalo iz naše nove kuhinje je kar naprej ležalo po celem stanovanju. Umaknila sem hrano iz filca, saj smo se jo naveličali pospravljati. Veliko pripomočkov se je nabralo in ker se nisem mogla odločiti, kaj pustim in kaj pospravim, sem si omislila omaro (moj predragi mož bi rekel, da tudi sicer najprej posežem po tej možnosti :-P ). V večjo škatlo sem s pleskarskim lepilnim trakom nalepila poličke - kose lepenke iz druge škatle. Ker je škatla seveda lahka in bi padla, sem jo prilepila na stranico omarice šivalnega stroja. V spodnjem delu sem med škatlo in omarico šivalnega stroja nalepila nekaj kosov lepenke, tako da je škatla nagnjena nekoliko nazaj, kar olajša odpiranje in zapiranje vrat, pa tudi predmeti ne padajo iz polic.


Zaradi lažjega odpiranja in zapiranja sem odrezala tudi stranski rob pokrova škatle oziroma (zdaj že) spodnji rob vrat omarice.Ker so se police hitro začele posedati, sem dodala nekaj opore. Ko dobim večji kos lepenke rešim drugače.
Ko sem nato imela prvič pet prostih minut, sem vrata omarice oblekla v rjav-natur ovojni papir. Bolje.


Pospravljeno!
PS: Razmetavamo seveda še vedno. Še ena bolj običajna fotografija:

QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

 1. Hvala, ker si dodala še zadnjo fotko :))
  Sicer pa super izvedba!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Haha, ja, sem poskušalafotografirat oba kuhinjska elementa v uporabi, pa je bilo vse tako razpršeno, da ni imelo smisla :P tukaj je vsaj na kupu, tudi če na kavču :P Res je super, skoraj nič prostora ne vzame, pa toliko gre notri...

   Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate