-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

"Konj. Pa fantek. Zdaj sta šla pa v štalo." slikanje


V Tedi-ju sem našla majhne plastenke in zdele so se mi popolne za P-ja, saj si lahko z njimi sam dozira barvo. Trenutno uporabljamo tempere, ki so nestrupene in pralne. Najprej je poslikal rojstnodnevno voščilnico, nato je na drug risalni list (A4) potegnil krivuljo. In se ustavil. "Osel, ne, konj," je rekel in dorisal noge. "Pa še fantek. In vrvica." Veliko detajlov zanj. Kar naenkrat korajžno s čopičem zajame barvo in hitro barva. "Zdaj sta pa v štali," še doda in zadovoljno packa naprej. Kasneje je še naslikal roke oziroma jih je odtiskal. Zelo rad si jih umaže pri ustvarjanu in po navadi se z barvami samo igra, ne slika. Tokrat je bilo res drugače.









Kasneje je slikal polže. Prav tako kot pri konju, je začel z naključno potezo. Črta, odebeljena na eni strani, ga je spominjala na polža. Tako jih je narisal še nekaj. Kar izbruhnilo je, to slikanje ... :)



Črna paleta je iz Ikee, se jo kupi skupaj z barvami. Bela je imela preveč prostorčkov oziroma prevelik srednji prostorček, ki ga je bilo treba nujno napolniti s čim več barve :)
QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Bravo, mali umetnik! In hvala za info o barvah!! Se ti zdijo primerne za risanje po leseni podlagi? Načrtujem eno risalno tablo zunaj ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mah, tempere kot tempere... Ni razlike (razen baje po sestavi)...

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate