-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

D-jeve prve barve


Po tem, ko je nakazal, da bi uporabljal P-jeve vodene barve, nisem prav dolgo čakala in mu v dva steklena kozarčka pripravila rdečo in modro jedilno barvo, ki sem ju raztopila v vodi in dva nova, čista čopiča. Kozarčka sem pokrila s pokrovčkoma za preprečevanje polivanja, ki sicer pripadata plastičnim lončkom. Raje uporabljam steklene, saj so težki in se zato ne prevračajo in ne bežijo tako kot plastični, pa še izšlo se mi je s pokrovčki ;) Spet sem polegla tablo, napeljala papir skozi reže in ga dodatno pričvrstila z lepilnim trakom. Pod tablo sem položila temne brisače in veselje se je lahko začelo. Ja, veselje. Končno tudi on ... 




QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Bravo! Jaz se pri našem 11-mesečniku kar bojim to preizkusit...kaj pa če nimamo table? Predvidevam, da so jedilne barve boljše, ker ne puščajo sledi...ali če slučajno začne lizati čopiče? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hladilnik, vratica kuhinjske omarice ali pa kar papir nalepljen na mizo (da se ne premika). Predvsem zato, ker gre v usta, ja ;) Pa bolje se operejo (nisem pa prepričana, če povsem, najbrž odvisno od barve, po navadi se, ja).

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate