-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Košara pisanih predmetov


Prisežem, da je košara v živo lepša, deluje bolj umirjeno (in je predvsem bolj okusna). Res!


Šal, žogica, ropotuljica-valj, povezana trikotnika neka Habina reč (grizalo? Sicer se trikotniki obračajo in se da naredit tudi druge like.). steklenička z vodnimi perlami in steklenička s sponkami za vrečke za zamrzovanje, vozilo iz steze.


Vodne perle se uporabljajo namesto zemlje pri sobnih rastlinah (če vam je to všeč). Te sem naročila direktno iz kitajske, nameravala pa sem jih uporabit za kakšno packanje (mmm, v kombinaciji z brivsko peno, npr.) ali pa senzorično posodo. A žal P še vedno rad nosi stvari v usta, (te) perle pa so prepojene z gnojilom. Tudi niso preveč trdne - ena v steklenički je že razpadla. Boljših nisem dobila. Vodne perle kupimo dehidrirane in jih namakamo v vodi po navodilih (moje 4 ure). Ko so polne vode, se (v steklenički) obnašajo kot skokice. Steklenička (plastenka, saj vem) zato pri nežnem stresanju prijetno vibrira.

Je pa cel svet postal D-jev. No, vsaj celo naše stanovanje. Košare zakladov si najde tudi sam. Najljubši mu je koš za star papir, rad se loti tudi košare za perilo (seveda tisto čisto in že lepo zloženo, ki čaka na selitev v omaro).
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate