-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Montessori žogica za dojenčka


Jaz ji v bistvu rečem "žogica za prijemanje" (Montessori puzzle ball/Stuffed baby clutch ball/Baby puzzle ball/Montessori infant puzzle ball). Ker to pravzaprav je. Lahko je mobil, grizalo, ropotulja. Lahko je pripomoček za spodbujanje plazenja oziroma kobacanja, saj se zaradi zvoje zgradbe ne kotali prehitro in tako ne uide predaleč. Lahko je tudi Žoga. Moje niso najboljših velikosti. Večja, za brcanje naj bi imela premer 17 cm, manjša, za prijemanje pa 12 cm.













Obe sem nameravala sešiti še pred D rojstvom. Manjšo sem končala včeraj. Nikoli več brez naprstnika. Prsti so namreč hvaležni približno toliko kot takrat, ko se odločiš, da se boš v enem tednu (na morju) naučil igrati kitaro. Itak! Kljub polovičnemu številu šivov jo je bilo težje sešiti kot večjo, pa sem poznala že kakšno finto, vedela sem kje sem lahko malo bolj površna ... Končni rezultat vseeno odtehta čas in trud. Zadovoljna. Blago pri obeh je 100% bombaž, polnilo 100% volna. V manjšo sem dala tudi kraguljček.

Navodila na povezavi so precej jasna, prve tri fotografije sem dodala zgolj zaradi občutka/hitrega vtisa.


QuickEdit

You Might Also Like

2 komentarja:

  1. Morda veste, kje bi tako žogico lahko kupila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pozdravljeni! Do nedavnega jih je imel samo http://didu.si/ , zdaj sem vam pa želela kopirati povezavo in vidim, da jih ni več v ponudbi :( Vprašajte pri njih. Sicer pa, če pobrskam po fotografijah na njihovi FB strani: https://www.facebook.com/didu.si/photos - meni se žogice zdijo res krasne, prodajali pa so jih (glede na to, da vem, koliko dela je z vsako) precej poceni (reeees je veliko dela). Upam, da vam uspe! :) lp

      Izbriši

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate