-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Kocke I.


Pri nas imamo kar nekaj kock, kar nekaj tudi na "to do" listi. P sem v košari ponudila komplet natur kock in Mullerja, lesene figurice iz trgovine z ustvarjalnim programom, par lesenih deščic (ostanki nekega projekta) ter doma narejene naravne kocke. Košara kock, ki niso Lego Duplo (te pa včasih služijo tudi zgolj raztresanju), sicer pogosto sameva. Tokrat je njena vsebina postala vlak. P se je res zamotil. Gradil je visoke stolpe, previdno je sestavljal, sekal drva in se ni pustil motiti. Tole je ostalo, ko je zapustil blazino:







Nič posebnega, zanj pa konkreten preskok.

Kocke smo naredili sami. Najprej sem iskala les z notranjim prostorom prijaznim lubjem (tako, da ne odpada), nato pa smo kar razrezali nekaj vej, ki so med drvi čakale na sežig. Ena je bila povsem sveža, zato sem "kocke" nekaj časa sušila na okenski polici. Vsem sem lubje na rahlo pobrusila ter jih dobro obrisala z vlažno in nato še s suho krpo. Nimamo težav s smetenjem. Navdih so bile teletele:




oziroma kocke domače izdelave pri An Everyday Story in Counting Coconuts. Podobne se dobijo tudi pri nas,  a se mi zdijo predrage. Komplet iz spodnje slike mi je res všeč ... pride na vrsto ;)

QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate