-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Čudovite kvačkane igrače / zelenjava


Se spomnite krasnih kvačkanih ropotuljic? Zgodbe še ni konec :) Nekega dne me je v nabiralniku pričakalo izjemno prijetno presenečenje (ta gospa pa je za hece, a ne ;) ). Paketek poln kvačkane zelenjave! Kvačkan por, pa mlada čebulica, pa korenček, pa paprika, pa redkvica pa buča pa goba ... Tako lepo, tako mehko ... Precej bolj realistično od naše lesene zelenjave (Mueller, spodaj fotografija za primerjavo), ki smo jo uporabljali za prirejanje, domišljijsko igro, v košarah zakladov in vprašanje kje še vse. Da ne rečem, da je tudi bolj varna (barvam, kljub vsem možnim certifikatom, pogojno zaupam), čista (se pere v pralnem stroju) in ročno, z ljubeznijo, narejena. Močno verjamem, da otroci dojamejo tudi to - sprva prek odraslih in njihovega odnosa, seveda. Navdušena in resnično vesela. 

Moji fantje so se ob odkritju košarice polne zelenjave skoraj stepli. P se je prvi lotil okušanja, takoj za tem, ko je (napol) pojedel nekaj čokoladnih jajčk. Degustaciji je sledilo pranje, zelenjava pa je kot nova.

Nimam pojma, koliko stanejo tile zakladki, lahko pa na elektronski naslov kvackamise@gmail.com pošljete povpraševanje. Gospa vam gotovo ustreže tudi s kakšnim drugim kosom zelenjave. Ali sadja. Ali s čim drugim.


















QuickEdit

You Might Also Like

1 komentar:

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate