-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Naša poganjalca


Zelo resno sem razmišljala o Kakadujevem projetku Blog ambasador, pa se kar nisem mogla odločit da bi in predvsem kaj bi si izposodili. Vse, kar mi je res všeč tako ali tako kupim (ups :-P ) in pogosto nakupujem tudi pri njih. Ob lepem vremenu in ko zunaj še ni prevroče, smo veliko zunaj in igra ter delo z materiali v hiši ni pogosto na sporedu, zato kaj drugega kot kakšen poganjalec niti ni prišlo v poštev. Neke sobote smo bili vsi skupaj v Ljubljani in smo se odločili, da (končno prvič) obiščemo (fizični) Kakadu v Hipermarketu mercator v Šiški in si sposodimo poganjalec za D-ja. Je namreč navdušen nad kolesi sorodnikov, že prenekaterega je prevrnil nase, in pravzaprav nad vsem, kar ima kolesa. Želeli smo si sposoditi nekaj takega, kar bi potem kasneje, če bi se izkazalo za všečno, tudi kupili. (Klasičnih) triciklov niti nisva gledala, saj se nama niso zdeli prav dolgo več uporabni. Preizkusili smo tudi dvokolesni poganjalec z zelo nizkim sedežem, pa je bil še malenkost previsok (najbrž tudi na račun s pralno pleničko podložene ritke) in vožnja z njim prezahtevna. Pa smo našli Wishbonov (3 v 1) tricikel, ki se spremeni v dvokolesni poganjalec za manjše in kasneje tudi večje otroke. Tako je uporaben kar od prvega do petega leta. D se je nanj usedel, vklopil "brrrrr" motor in se po zgornji etaži Hipermarketa vozil 20 minut, dokler se nisva z možem zlomila in ga kupila. Pa je izposoja padla v vodo!


Prve praske.
Tudi po klančku nam gre.

Razjahal.
Poganjalec je dovolj stabilen, da se ne prevrne, tudi če se otrok malo zmoti in sestopi zadaj.

Tako je lahek, da ga P z lahkoto dvigne in pospravi.
Velika stabilnost na račun širine poganjalca. Včasih se pač zatakne (ampak tako se učimo manevrirati, a ne? ;) )

In od kje D-ju taka obsedenost s kolesi:


Tudi v narobe obutih sandalih gre brez težav :)


Ja, malo pozabljamo na čelado, mislim, da je skrajni čas, da ga spet privadimo nanjo (in jo priskrbimo tudi D-ju, sicer bo P protestiral).
Pa še besedo o poganjalcih samih ... Jaz sem to nenavadno kolo brez pedal (halo, prosim?!) videla pred devetimi leti, ko ga je zborovodkinja zbora v katerem sem takrat pela, za svojo hčerko kupila v Italiji, kjer smo bile na pevskih delavnicah. Zdaj vem, da je bil to LIKEaBIKE poganjalec, najbrž ravno tak, le da rdeč, kot ga ima P. Pošteno bi se nasmejala, če bi mi kdo takrat rekel, da bom imela nekoč kar dva taka pri hiši :) So pa res odlični ... Ok, D se ima "samo" fino, P pa je konkretno izboljšal svoje ravnotežje. Zelo zadovoljni :)


PS: Zelo uporabna je tudi škatla našega novega poganjalca :)
QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate