-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Košara zakladov


Košara zakladov ("treasure basket" ali "discovery basket") je način, kako lahko dojenčke (od 6m, ko sedijo) spodbudimo, da v vsemi svojimi čutili raziskujejo in sami prihajajo do novih odkritij. Gre za nabor petih do desetih otrokom varnih predmetov, ki jih ponudimo v košari ali škatli. Vsebino zamenjamo vsakih štiri do pet dni. Ponudimo jim lahko najrazličnejše predmete, od kuhinjskih pripomočkov, pripomočkov za nego, žogic, kock, različne kose blaga, predmete različnih materialov, barv ... Vse skupaj lahko povežemo v temo, ali pa tudi ne.

D sem dala prvo košaro (pehar) zakladov pri 6,5 m. Vsebovala je kuhinjske predmete, druga pa krtače in čopiče oziroma ščetinaste predmete, kakor sem jih poimenovala. Tej sem želela dodati še D krtačo za lase, a je padla na testu varnosti. Pri vseh krtačah sem preverila, če niso njihove ščetine morda lomljive ali nagnjene k izpadanju.



Majhna zajemalka, majhen valjar, majhna metlica za stepanje, lesena žlica in kuhinjski čopič.


Krtačka za nohte, krtača za pomivanje posode, (neuporabljena :) ) zobna ščetka, čopič za slikanje s čokolado, grizalo, ki ima vmesni del oblikovan kot krtačko in kuhinjski čopič.

Obe košari zakladov, še posebej ščetinasta, sta se izkazali za odlični. Košaro mu ponudim večkrat na dan, a ga vseeno zaposli za precej časa.

QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate