-->

Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Trending Posts

Display Instagram Footer

Dark or Light Style

Prepovedano kopiranje vseh vsebin in fotografij brez dovoljenja avtorice. Zagotavlja Blogger.

Preišči ta spletni dnevnik

Kostum za ovčko/Backa Jona in gasilec v akciji


Naše maškarce se ne slikajo rade. Nikoli. Komaj sem 
ujela nekaj trenutkov ... Najprej gasilec P, obljubila sem bolj akcijske fotografije in nato P v kostumu backa Jona, ki ga letos nosi D. Fotografija je seveda stara dve leti, zdaj mu ni več prav :P


Kostum za ovčko sem naredila že januarja (2013), malo pred D-jevim rojstvom. Kupila sem umetno krzno, ki je še najbolj spominjalo na ovčje (čeprav, to je relativno) in po bodiju urezala krzno za trup. Hrbtni del sem sestavila iz dveh kosov in se zapenja z ježkom (čez vso dolžino odprtine). Umetno krzno je zelo elastično in uh, koliko vetra mi je dalo robljenje! Naramnice so kar naenkrat postale prekratke in morala sem jih podaljšati z novima kosoma blaga. Velike težave mi je delala tudi kapa. Ni me namreč mučilo samo raztezanje ampak tudi možno cefranje. Ah ... Za novo mi je zmanjkalo materiala, tako da je krajša (bolj zračna, haha). Na kapo sem prišila iz črnega filca (A3 format, debelejši, 4mm) izrezana uhlja (prepognjena v zgornjem delu). V H&M sem uspela dobiti črno (enobarvno, brez vsakega potiska) majčko in hlače. Nismo imeli kakšne preference glede črne barve okončin oziroma pasme ali podobnosti Jonu. Lažje in bolj prikupno se mi je zdelo uporabiti črno-bel kontrast, kot usklajevati posamezne kose materiala v različno belih barvah. Zato ne samo ovca, ampak tudi Jon ;)











*** posodobitev ***
Kasneje sem kapo nekoliko popravila. Všila sem črn jersey trak, kot patent, ki jo je podaljšal (ko sem jo šivala, se mi je scufalo blago in mi je prišla krajša, kot sem predvidela) ter obenem lepo fiksiral na glavi. Popolna rešitev.


QuickEdit

You Might Also Like

Ni komentarjev

Objavite komentar

xxxx
aaaa Arhiv spletnega dnevnika

Follow @zogice.in.kravate